Microphone in the centre with people in the background

Events

Shell konfirmon hyrjen e vet n? Kosov? p?rmes nj? kontrate licencimi t? brendit t? shitjeve me pakic? me Al Petrol.

Nj? sip?rmarr?se duke vizatuar grafik? n? xham

Transparenca

T? b?rit biznes n? m?nyr? t? qart?, t? hapur, ?sht? standardi t? cilit mundohemi t’i p?rmbahemi, dhe promovojm? transparenc?n n? industrin? ton? sa her? q? mundemi.

Pik? servisi Shell ku shfaqet logo e Shell

Media

Shiko lajmet e fundit dhe njoftimet p?r mediat dhe zbulo se si mund t? shkarkosh imazhet ose t? shikosh videot e Shell.

Detaje p?r t? kontaktuar ekipet dhe zyrat tona p?r sh?rbimet ndaj klient?ve n? Angli.

Na kontaktoni

Detaje p?r t? kontaktuar ekipet dhe zyrat tona p?r sh?rbimet ndaj klient?ve n? Angli.

Lajme dhe Ngjarje

Ju mund t? jeni t? interesuar edhe n?

Cil?t Jemi

M?soni p?r njer?zit dhe veprimtarin? ton?, dhe se si u rrit?m nga dyqani i vog?l n? Londr?n e rreth 200 viteve m? par?.

Vlerat tona

Parimet e P?rgjithshme t? Biznesit, Kodi i Sjelljes dhe Kodi i Etik?s na ndihmojn? t? gjith?ve q? t? veprojm? n? p?rputhje me vlerat tona.

Mjedisi

Shell siguron energji n? m?nyr? t? p?rgjegjshme, duke ndihmuar l?vizjen bot?rore drejt nj? t? ardhmeje?n? t? cil?n energjia q? p?rdoret ka ndikim minimal n? planetin ku ne jetojm?.

在线观看深夜福利视频在线观看深夜福利视频视频_久久99爱re热6在线播放 在线 大香蕉_香蕉大视频 在线观看深夜福利视频视频_在线观看深夜福利视频在线播放视频 天天射在线观看深夜福利视频,在线观看深夜福利视频在线影院 日本熟妇色在线观看深夜福利视频 在线观看深夜福利视频 在线观看深夜福利视频高清在线观看深夜福利视频 在线v片在线观看深夜福利视频视频,在线观看深夜福利视频v片在线观看深夜福利视频,在线观看深夜福利视频看完整v片在线 九九99香蕉在线观看深夜福利视频,九九99香蕉在线观看深夜福利视频,香蕉在线在线观看深夜福利视频2019版 天天av_天天翘_在线观看深夜福利视频_天天射影院_在线观看深夜福利视频网